Modern Retailing Group Sweden blir Marks & Kattens AB

Idag 20230619 byter Modern Retailing Group Sweden namn till Marks & Kattens AB.

Modern Retailing Group Sweden förvärvar Marks & Kattens

Marks & Kattens är ett av Sveriges mest kända varumärken inom handarbete och välkänt i de nordiska länderna.Köpare av varumärket är Modern Retailing Group Sweden med varumärket NDLWRX, säljare är Garngrossisten i Mark AB.
- Förvärvet av Marks & Kattens passar väl in i vår strategiska utveckling och förstärker omedelbart vårt kunderbjudande. Vi får möjlighet att arbeta med ett av Sveriges starkaste varumärke inom handarbete. Vi har en lång erfarenhet av branschen och känner till de kritiska framgångsfaktorerna. Vi ser en betydande potential i varumärket Marks & Kattens och är övertygade om att de båda varumärkena kommer att förstärka varandra, säger Fredrik Stertman, VD Modern Retailing Group Sweden AB.

NDLWRX är varumärket med garn, stickor, sticktillbehör och knappar med text!

Försäljning endast till registrerade återförsäljare.

Fraktfritt vid beställning över 1500kr. Under 1500kr debiteras 150kr i frakt.

Betalningsvillkor faktura 10 dagar om inte andra villkor överenskommits.

Sändning av order varje vardag med DHL.

Efter godkännade kan man se priser och handla i webshopen.

Befintliga kunder. När ni besöker webshopen för första gången klickar ni på "logga in" och sedan ”Glömt lösenordet?”. Ange sedan e-postadress och klicka på ”Skicka återställningskod”. Ni får då ett mejl med instruktioner hur ni ändrar till ett nytt lösenord. Om ni inte får något mejl. Kontakta oss på order@ndlwrx.se.

Nya kunder. Klicka på "logga in" och sedan "Skapa ett konto". Fyll i formuläret och klicka på "Skapa konto". Vi återkommer med besked så fort som möjligt när det går att börja handla.

Beställ eller ladda ner vår produktkatalog nedan!

Nya produkter Marks & Kattens